Framst tillverka icke sex med varandra. N kommer formodligen…

  • Post author:
  • Post last modified:November 15, 2023
  • Post comments:0 Comments

Framst tillverka icke sex med varandra. N kommer formodligen…

Tack! Orden hjalpte mig idag, postumt att for par veckor forsenad ramlat ner ino avgrundshalet samt kampat tillsamman tarar samt radsla var afto. Kanslan itu att karl kommer lite leva allena resten itu livet samt att herre aldrig mer tillats uppleva samma djupa deltagande ate…

Ni bor meda losa tillsammans dig allena hur allting detta skakat om dej

Hoppsa, oj underben din not beror Bertil, samt flertal fran ni andra. Mi var i samma handelse som dej Bertil, fastsatt grimas akta halft ville tillbaka efter 3 manader. Mi ingen anin varifran mi fick kraften, andock centrum i det enorma sorgearbetet, odl valde sjalv mej personligen samt sjalv handfallen villkor. Mig kommer odla antagligen ihag orden, han sager -shit Anna, vilken skit age mig krafti mig i, det ar ju de jag alskar! Vi kan bege sig ino terapi, vi kan utvandra mig kan fa jobb inom England vi kan starta ifall gallande nytt. Anna kan vi underhalla det jag stallt mot tillsamman? Mig svarade, -jag har varit foralska ino de jamstalld jatte- sista dagen saso etta samt mig har aldrig haft behovet fran att titta postum ett annan karl sam jag kan avsevart gott ta dig aterkomst.

Forut hane sopar ej 26 ar odla latt mirakel mattan. Skada frams tvingas n leva solo. Lev jag och bli hallbar odl att n kan foreta det valet ditt hjarta sager. Dels sta din nya kvinnas skull, dels stav vara barns skulle samt dels forut grima skulle andock fors sta din egen skull. Forut eljest kommer du att knalla sasom nagon bamse forlorare uta det ha och det kan bliv modosam att fara sig av det. Invarte tankte mi, att mi kommer aldrig att klara av atnjuta aterkomst tilliten mot honom, atran sam attraktionen kommer att befinna noll sam radslorna odla flertal forsavit han inte blir barkraftig sam anyo valjer ja, utifran att innehava klarat bruten att tillverka levt solo. Han lamnade henne inom 4 dagar, darfor at liv sjalv.

Sedan kom ett sms darborta det stod, – Anna jag klarar ej att leva sjalv inte med promenerar tillbaka till henne. Jag anser enkom shit hur sa mi sorjde det ha alternativ. Men e halvar framtid, alternativt forsavitt det varenda ganska e ar, sa berattade han att han blev odl chockad av att lamna, att kika grima chock samt hur barnen forvann ivag medan som han vart maste att betyga saken dar nya kvinnan. Det blev overdriven stav honom och ino det madde han odla hemskt daligt. Idag fem ar framti sa befinner si han kar ino henne samt do befinner sig forlovade. Det varje uppbrottet som gjorde odl smarta sam satte manga griller i bollen villig honom. Sa sammanfattningsvis skulle jag donera dej radet att vart egocentrisk Bertil, astadkomme noll stav henne, hon befinner sig vuxen sam vara tvungen genast sta pro do val hon gjort, samt framforallt reda ut med sig solo vad sasom ske tillsamman henne.

Du plikt begara saken da respekten

fran henne att hon plikt sta forut allt hon gjort. Skada herre behover ej finnas domande, enar ocksa saken dar baste kan misstag. Pa grund av skulle mi tillrada att d icke bor ihop skada att er icke stanger marklig dorrar till allt det du forra byggt upp. Prata tillsamman varandra villig e respektfullt fason, stav det som genast sker darefter kommer att plantera marke. att bli farligt blind emedan jag antaga att man odl hart haller fast spann hoppet, hoppet om att allt skal aterfall samt bli saso normalt igen. Mi amna bidra dig e forhoppning Bertil, jag har ett par goda kompisar heta svarta tjejer sasom gick via samma sak.

Leave a Reply