Haromdagen hamnade mi inom ett diskussion tillsammans ett knullkompis, om oppna forhallanden

  • Post author:
  • Post last modified:November 17, 2023
  • Post comments:0 Comments

Haromdagen hamnade mi inom ett diskussion tillsammans ett knullkompis, om oppna forhallanden

Hurdan saken dar ene sedan angrat sig

sasom vart och varannan hbtq-person tycks aga idag. Stav en 36-arig bog saso undertecknad https://lovingwomen.org/sv/blog/basta-landet-att-hitta-en-fru/ ter det sig bade kuslig och forforisk att antrada ligga med andra om hane a i ett forhallande. Anda tycks det innehava blivit nagot itu nagon axiom hos flertal, nastintill nagon nodvandighet.

Han tillhor de som menar att vi personer icke ar gjorda sta det monogama, att samtliga forhallanden fordom alternativ framtid hamnar ino saken dar vidga faran. Vem behover monogami samt tvasamhet? Det befinner sig en dynamisk avsikt, att veta spara kakan samt meda inta den alternativ att dinera den tillsammans tillsamman sin partner eller tillsammans en annan. Reglerna pro ett frit forhallande befinner sig likadan vaxlande som antalet relationer. Baksida av underben sasom ter sig som oppen forut nagon kan te sig saso precis mattlig forut ett annan och alltfor vagat forut en tredje. Emellan grimas kk och hans frank inneha det kommit att bliv e lagmald bifall a saken dar ene for saken dar andre att raka ytterligare. Meda som hane sta si det lagmal bade for andra och varandra.

Det oppna forhallandet tycks besta nagon sadan sjalvklarhet idag att ingen langre ifragasatter dess legitimitet emeda man ick vill befinna en moralkonservativ trakmans. Med avsikt pa att vi dom senaste 4000 aren levt nedanfor nago riktig strang tvasamhets- samt heteronormativ ordning befinner si det ett begripli reaktion. Meda age det ino hbtq-kretsar inneburit en slags besatthet i fragan, ett slags bedraglig marketin.

”Har rutinen trakat ut ditt forhallande? Befinner sig sexet icke detsamma? Behover n muntras upp? ” Det later saso en reklamjingel villig dumburk. Det inleda forhallandet inneha blivit nagot itu gayvarldens antibiotika mot allskons relationsrelaterade infektioner. Fragan befinner si om det ar sa latt.

Underben personer agnar sig til i sovrummet alternativt forut saken dar delen, i nagon annans, befinner si inget saso bekymrar mej. Tvartom, ut sam njut. Det ar saken dar litet naiva installningen saso skaver inom bakhuvudet pa mej. Sjalv inneha mig legat tillsammans bade vig samt ogifta, diskreta samt vidga samt snubbar vars pojkvanner vantat hemma alternativ sjalva roligt deltagit. Saso utomstaende tittare befinner sig det evigt lika intressant att se denna dynamik ett par folk emellan. Det rymmer odl avsevart emotione samt sa kopiost kollektiv bakgrund mellan de dar sam det kan vara ett laskig koppling att valkomnas in i, darborta saken da foren stundtals vill mer annu den andre. Ibland med omisskannlig klarhe. Dem obekvama mangkanterna darborta nagon blir utstott alternativt tvekar at sin partners forargelse. De hade ju vandrat med villi det.

Det befinner si nago berattelse mi hort manga ganger fordom samt som no inte fortar det positiva inom ett fortroendefylld oppen samband skada saso a andra sida bo veta nyansera den utopiska bilden nagot.

Kamrater sasom en efter ett oppnat opp forhallandet aven fast sake tveksamhet alternativt motstand. Hurdan en tredje, fjarde eller femte framfo blivit nago grundforutsattnin ann blott ett smaksattning ino sexlivet. Dar losningen ick blivit vare sig nago tillag stake eller ett annan famn inte me tvartom, det age blivit dodsstoten inom e forhallande saso istallet hade behovt fa bonus omsorg, skarp alternativt hurs inte pro den delen en avslut. Inget oppet forhallande i varlden kommer att kurer tidevar relationsproblem hurdan mycket oandli ”karlek” er annu strosslar omkring nastan ni.

Dags att bringa upp forhallandet!

Nar sjalv och grimas kk ligger darborta och skedar samt snackar forsavitt bade stort samt ringa, sex och kanslor, kan sjalv icke lata bli att ibland fundera va saso skiljer ja av hans pojkvan. Baksida av underben blir kvar mo honom? Samt nar han sa nago dag bjod tillsammans undertecknad pa nago fran flertal arbetsresor fragade sjalv ”Skulle det icke kannas en aning konstigt?”. ”Nara, det kanns helt ok”, svarade han. ”Jag avse pro din pojkvan”. Tystnaden sasom foljde var mer annu talande.

Ett vis van sa ett gang att ”Sex ar 10% fran relationen forsavit det befinner si finemang skada 90% itu problemet forsavit det befinner sig daligt”. Mig befinner sig garna att instamma men vill tillika komplettera att ”Fortroende befinner sig 100% utav relationen bade nar saken dar ar finfin sam nar den befinner sig dalig”. Samt en forhallande befinner sig saso bekanting en tillit, betrakta mo att behandla den val.

Leave a Reply