Med andra ord; din perfekta partner dyker ej

  • Post author:
  • Post last modified:November 24, 2023
  • Post comments:0 Comments

Med andra ord; din perfekta partner dyker ej

Attraktionslagen som befinner si den starkaste lagen ino kosmos skanke dej likadan saso saken da takt n age. Igenom att koncentrer kungen det sasom befinner si fel hos do folk n moter, odla far ni blott mer bruten det. upp ino ditt oljud. Darfor att pricka saken da perfekta partnern tvingas du skalv gallande likadan takt.

Om ett person kanns sasom 85 % riktig och 15 % mankemang da amna n fokusera gallande all 85 % som kanns domstol. Blunda sta dom 15 % sasom kanns fel. De majoriteten gor tvartom, dvs. fokuserar gallande dom 15 % saso kanns inkorrekt. Via att koncentrer gallande det som befinner si ”fel” stryper du mojligheten att traffa saken dar perfekta partner.

Astadkomme det har mirakel par veckor sam betrakta underben som hander. Hos var pur manniska du mote odla bestammer ni de att enbart fokusera pa det som n tycker befinner sig finemang. Lagg ingen uppmarksamhet kungen det saso n ej gillar hos personen. Gor sa tillsamman allihopa nya n mote. Du behover icke bekymra dig darfor att du skal fa nagon sasom du ej vill tillverka, inte med det du astadkomme att du aktiverar de frekvenser saso motsvarar det du soker. Kan synas ologiskt, andock det befinner si sa attraktionslagen funka.

  • Anledningen till att kar vill avga en forhallande

Beror kungen att man befinner si fokuserad villig saker hos saken dar andra saso ick kanns finfin. Det saso ske att enar aktiveras dom delar hos saken dar andra sasom du icke gillar sam saso personen sjalv inte heller digga hos sig jag. Din partner kanner sig emedan ingalunda finemang nar han/hon befinner si tillsammans tillsammans dig.

  • Anledningen till att dom majoriteten relationer promenerar inkorrekt

Beror gallande att karl lagger ansvaret stav hurda herre kanner Guyanese damer fГ¶r Г¤ktenskap sig pa den andre. Vi kanner all ate: ”Han/hon befinner sig si alternativt odl, han/hon gor si alternativ sa sam det digga sjalv inte”. Ifall bada partner i en forhallande tar hel forpliktelse sta tryta egna emotioner kan herre icke skylla villig saken dar andre.

Narvarand nere age mi oversatt en sammankomst med Abraham sasom handlar forsavit hurdan karl skal producera darfor at raka ett partner snabbt.

Mote med Abraham (Abe) och Hot Seater (HS) om hurdan kar mot en partner snabbt

HS: mig kanner att sjalv ager fastnat sam sjalv skulle amna att d stode mej tillsamman en forfragan. Mi age jobbat med det har e finemang tag. Mig har forsokt att skalv gallande en adekvat fason darfor att pricka grima partner. Mig har gjort processerna, visualiserat och forestallt mej.

Universum kan endast framfora dig det n matchar tillsammans

Abe: Anledningen att vi fragar ar for att kosmos skanker de det ultimat sasom kosmos kan framfora de inte fri pa dom vibrationer ni age. Nar ni uppg: ”nej rymden, detta ar ick ratt” da promenerar n emot just det vi har sagt til de att ni ska producera. Kommer ni ihag att vi ager sagt att ni ska besta tillfreds tillsammans varenda n befinner si sam tillgan?

Lat oss knysta att kosmo ager gett dig det du just just NU ar en tavlan tillsamman. Kosmo har icke gett dig saken da perfekta partnern darfor att ni icke passa saken da personen. Befinner sig det ick sa saso det stadse ar? Det n sander ut frekvensmassigt ar det enda som du har medel mo.

Om kosmos skanke dej nagot ovrigt an det n vill hava, vad betyder det? Medfor det att rymden utfor en fadas? Nopp, det betyder att dina vibrationer inte matchar din idealpartner. Anledningen att det har fortsatter att intraffa dig beror gallande att n ager mer uppmarksamhet pa det n far och har icke nog observan kungen det sasom n vill ha.

Leave a Reply